Naar de Winkel - Sabai Sierkussens en Tafellopers

             
Zijde Sierkussens
Zijde Tafellopers
Zijde Sierkussens
Zijde Tafellopers
Zijde Sierkussens
Zijde Tafellopers
Zijde Sierkussens
             

 

Welkom bij Sabai Sierkussens.

Sabai sierkussens en Tafellopers heeft een prachtige collectie unieke exclusieve sierkussens en tafellopers. Sabai sierkussens importeert rechtstreeks uit Thailand waar de prachtige zijde stoffen vervaardigd worden. Om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden werkt Sabai sierkussens nauw samen met ons atelier in Thailand. De kleurrijke stoffen en dessins kiezen wij daar zelf uit waarna de sierkussens op bestelling voor Sabai sierkussens worden gemaakt. Zo zijn wij in staat om de nieuwste kleuren en trends in de markt op de voet te volgen!

Alle Sabai sierkussens zijn origineel en handgemaakt. De kans dat u onze sierkussens elders vindt is dan ook uiterst klein. De verschillende dessins en kleuren zijn goed te combineren. Voor elk interieur is wel een stijlvol sierkussen te vinden.

In ons assortiment hebben wij ook zijde tafellopers met placemats in diverse stijlen, die samen met het dessin van de sierkussens een prachtig oosters geheel vormen.

Zijde artikelen informatie

Zijde wordt gemaakt door de zijderups (Bombyx mori). Het voedsel van de zijderups zijn de blaadjes van de moerbeiboom. Zijde bestaat al ongeveer 5000 jaar, de Chinezen hebben het mysterie van de fabricage van zijde 3000 jaar lang geheim kunnen houden. China is nog steeds de grootste producent van zijde.

In Thailand maakt men gebruik van natuurlijke zijderupsen. In veel landen daarentegen gebruikt men gekweekte zijderupsen om zoveel mogelijk zijdedraad te produceren, deze zijdedraad is aanmerkelijk minder van kwaliteit.

Om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden, werken wij nauw samen met ons atelier in Thailand. De kleurrijke stoffen en dessins kiezen wij daar zelf uit waarna deze op bestelling voor Sabai Sierkussens worden gemaakt. Zo zijn wij in staat om de nieuwste kleuren en trends op de voet te volgen! Al onze zijde artikelen worden met de hand gemaakt door huisvrouwen in hun eigen omgeving.

Tafellopers

Het lange, smalle tafellaken staat bekend als de tafelloper. Uw mooi gedekte tafel wordt hiermee een chic, feestelijk geheel. Onze prachtige collectie handgemaakte tafellopers met bijbehorende placemats uit ons assortiment zijn met zorg ontworpen en mooi afgewerkt. Wij leveren tafellopers in verschillende kleurrijke stoffen van zijde en polyester.

Kussens

Onze prachtige collectie handgemaakte sierkussens sluiten aan bij de nieuwste hometrends! Mysterieuze kopertinten, combinaties van bruintinten met olijfgroen en glanzende transparante lijnen brengen de serene oosterse sfeer in uw huis. De sierkussens zijn gemaakt van zijde.

Veel

         
         
   

Copyright 2009

   
   
Sabai Sierkussens